Uit de mailbox: Presentatie 'toekomst van onze sector'

Aan alle aangesloten verenigingen, rayons, rasgroepen
en commissies van de Raad van Beheer

-------------------------------------------------------------------------

Geacht bestuur, secretariaat,

Het bestuur van de Raad van Beheer wil u graag uitnodigen voor een bijzondere en belangrijke presentatie tijdens de komende Algemene Vergadering van 30 juni aanstaande.
Wij verzoeken u dan ook om bijgaande uitnodiging kenbaar te maken aan de overige bestuursleden en leden van commissies van uw vereniging.

De maatschappelijke druk op onze sector neemt sterk toe. De afgelopen jaren is er stevige kritiek geweest vanuit de media, de maatschappij en de politiek. Op onze Algemene Vergadering van 24 mei jongstleden hebben we een aantal belangrijke veranderingen ingevoerd, maar zijn die voldoende om het tij te keren?

Om op deze en andere vragen een antwoord te geven, heeft het bestuur van de Raad van Beheer mediastrateeg Kay van de Linde en opinieleider Maurice de Hond gevraagd een uitgebreid onderzoek te doen naar de manier waarop de politiek, de journalistiek en de maatschappij naar onze sector kijkt, en wat de uitdagingen zijn waar we de komende jaren mee te maken zullen krijgen.

Gedurende de Algemene Vergadering van 30 juni aanstaande zal Kay van de Linde de uitkomsten van het onderzoek presenteren, en met ons allen in gesprek gaan over de mogelijke gevolgen. Als onderdeel van dit onderzoek heeft Maurice de Hond een opinieonderzoek uitgevoerd onder alle Nederlanders over de hondenfokkerij, wat hij exclusief voor ons op zaterdag 30 juni aanstaande zal presenteren.

Tijdens de AV zal Maurice de Hond ook zijn befaamde “InfoToto” houden: alle aanwezigen mogen tijdens de vergadering proberen te voorspellen hoe Nederland denkt over een aantal belangrijke stellingen. Diegene die het dichtst in de buurt komt, wint de Raad van Beheer InfoToto Beker 2012!

Kay van de Linde en Maurice de Hond in gesprek over de toekomst van onze sector. Reden genoeg om in grote getale aanwezig te zijn op onze eerstvolgende Algemene Vergadering van zaterdag 30 juni aanstaande.

Speciaal daarom nodigen wij de leden uit om, in tegenstelling tot een normale Algemene Vergadering, met meerdere bestuurs- of commissieleden aanwezig te zijn bij de presentatie gedurende de Algemene Vergadering. Ieder geïnteresseerd bestuurs- of commissielid van een aangesloten vereniging is welkom voor deze presentatie!

De presentatie start om 14.00 uur. Aansluitend aan de presentatie vindt de Algemene Vergadering plaats conform de agenda.

Wij rekenen op uw komst!


Bestuur Raad van Beheer

Tidak ada komentar:

Posting Komentar