Uit de mailbox: Kynologen Verbond over DNA-afname.

Geacht leden/ nieuwsbriefabonnees,

Gisteren ontvingen de aangesloten verenigingen van de Raad van Beheer een speciale editie van Raadar waarin zij haar concrete plan met betrekking tot DNA afname en de opslag van dit DNA materiaal uiteen zette. Deze Raadar sturen wij u hierbij toe Naar aanleiding van deze informatie hebben wij bijgevoegd schrijven opgesteld wat wij naar de besturen van alle bij de Raad van Beheer aangesloten verenigingen gestuurd hebben.

De Raad van Beheer vraagt de besturen van aangesloten verenigingen om op de Algemene Vergadering van 24 mei a.s. een principebesluit te nemen voor het mogen opnemen van de DNA verplichting voor ouderdieren en al hun pups in het Kynologisch Reglement. Daar er naar onze mening nogal wat haken en ogen aan de uitvoering van dit plan zitten zouden wij het op prijs stellen als u ons schrijven met aandacht doorleest, want deze nieuwe regel zal effect hebben op alle fokkers in Nederland.

Wij verzoeken u vriendelijk deze stukken met al collega fokkers te delen en de inhoud met het bestuur van uw vereniging te bespreken, zodat de georganiseerde kynologie op 24 mei a.s. een besluit kan nemen dat de mening van de gehele kynologie weergeeft.

Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij graag van u.

Met vriendelijke groet,

Mw. A.R. van der Sluis
Secretaris Kynologen Verbond Nederland
http://www.kynologenverbondnederland.nl

Tidak ada komentar:

Posting Komentar